< Predchádzajúca novinka
10.08.2016 15:01

Letná príprava pokračovala pri Počúvalskom jazere

Už jedenásť rokov chodíme počas letných prázdnin pravidelne na letné sústredenie k tomuto známemu tajchu po vrchom Sitno.


Tak, ako vlani aj teraz sme svoj stan rozvinuli v penzióne Anna pár metrov od jazera. Nám dobre známe prostredie nám opäť poskytlo ideálne podmienky na prípravu, aby sme naberali kondíciu tak potrebnú v zimnej sezóne. Dorastenci naháňali kilometre s Ľubomírom Lepeňom a žiaci pod vedením Igora Luptovského. Pretekári absolvovali bežecké kilometre po štiavnických jarkoch, kilometre na kolieskových lyžiach Samozrejme žiaci využívali ihrisko penziónu aj na strelecké tréningy, kde taktiež všetci pravidelne aj posilovali, či hrali rôzne najmä loptové hry. Počas celého sústredenia prebiehali tvrdé boje v rôznych disciplínach a najlepším jednotlivcom boli na záver odovzdané sladkosti. Blízkosť jazera sme využívali na vyháňanie únavy z tela. Nebyť pádu Mišky Hubačovej (našťastie jej pribudlo len pár škrabancov na ruke a nohe)na bicykli už pri ceste na sústredenie bolo by všetko priam ideálne.

Myslím, že môžeme byť spokojní, čo sme stihli odtrénovať a veríme, že to zúročíme v súťažiach, ktoré nás čakajú ešte v lete, ale najmä počas zimy..