< Predchádzajúca novinka
28.05.2017 11:11

Vytrvalostné preteky žiakov.

V Rajeckých Tepliciach v parku hotela Skalka vyvrcholilo v nedeľu 28. mája prvé kolo Slovenského pohára žiakov. V ideálnom počasí zabojovali žiaci z celého Slovenska o ďalšie body do rebríčka vo vytrvalostných pretekoch.


Opäť sedem pretekárov reprezentovalo klub biatlonu Vyhne. Najlepší výsledok dosiahla v kategórii stredných žiačok Klára Lepeňová (0,3), ktorá skončila na peknom štvrtom mieste, keď opäť zvíťazila Kristína Makovínyová z Predajnej. Zvyšku našich pretekárov sa bohužiaľ najmä na strelnici vôbec nedarilo a vo výsledkoch im patrili zadné priečky. Najlepší stredným žiakom bol Bruno Melicher z FAN Banská Bystrica. Andrej Durčák (4,3) skončil na štrnástom, Radoslav Repiský (4,2) na pätnástom a Micha Štefanka (4,3) na šestnástom mieste.  Sebastián Belicaj z Brezy opäť ovládol kategóriu mladších žiakov. Samko Štefanka (3) skončil na ôsmom, Juraj Glezgo (4) na deviatom a Adam Halvoník (5) na jedenástom mieste.

Už o dva týždne pokračuje Slovenský pohár žiakov v Prešove a na nás čaká veľmi veľa práce,aby sme sa zlepšili na strelnici, ale aj trati.

Výsledky